Geen tijd om langs te komen voor een reparatie? Geen probleem!

 

Is het voor u niet mogelijk om bij ons langs te komen? Geen probleem, dan komen wij naar u. Wij ontzorgen u totaal door onze Haal & Brengservice. Woont u in Uithoorn of de Kwakel dan hoeft u hiervoor ook niets extra te betalen. Voor Groot Amsterdam en de omliggende gemeenten rekenen wij een standaard tarief van slechts € 15,- U betaalt hiervoor dus nooit teveel.

Stuur ons een bericht met het model, type en klachtomschrijving en het gewenste afhaal moment dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voor het afhalen van uw iDevice wilt u natuurlijk wel extra zekerheid. Maar wij ook. Hiervoor werken wij altijd met afhaalformulieren waarop wij alle benodigde informatie over u en uw iDevice noteren. Wanneer wij uw toestel komen afhalen, heeft u altijd een door ons afgetekend bewijs dat u uw iDevice aan ons heeft overgedragen en dat wij ons met de grootste zorg hierover ontfermen.

Zodra wij uw reparatie ontvangen hebben zullen wij direct beginnen met herstellen en heeft u de zekerheid dat wij het probleem oplossen. Met onze 24-uurs service beloven wij dat u supersnel weer van uw apparaat gebruik kunt maken.

Stel ons een vraag;