iPhone reparatie Uithoorn
iPhone reparatie Uithoorn

Snel, persoonlijk en betrouwbaar! Uw telefoon snel en vakkundig laten repareren voor een goede prijs? Dat doet u natuurlijk bij iPhone reparatie Uithoorn. #085-0070149-#0628845051

press to zoom
iPhone reparatie Uithoorn
iPhone reparatie Uithoorn

Snel, persoonlijk en betrouwbaar! Uw telefoon snel en vakkundig laten repareren voor een goede prijs? Dat doet u natuurlijk bij iPhone reparatie Uithoorn. #085-0070149-#0628845051

press to zoom
1/1

Een iPhone in het water laten vallen gebeurt velen van ons smartphone gebruikers. Het is inmiddels ook niets bijzonders meer voor ons en de verhalen lopen uiteen van; ‘ik heb hem per ongeluk in de wc pot laten vallen’, tot; ‘ hij is overboord gevallen tijdens het varen in de Amstel.

Soms valt het toestel direct uit, maar er zijn ook iPhones die, als ze net teveel water over zich heen krijgen, nog wel ‘gewoon’ blijven werken. Helaas komt het ook dan nog vaak voor dat het toestel op een later moment alsnog kuren gaat vertonen omdat het waterresidu, de componenten op het moederbord, langzaam aantast.

 

Maar wat kun je hier dan nog aan doen? In veel gevallen is het toestel nog wel te redden, ook als je toestel is uitgevallen en geen reactie meer geeft. Ga hierom nooit kosten wat kost, je ‘natte’ toestel proberen in te schakelen door de powerbutton ingedrukt te blijven houden en/of  je toestel aan de oplader (lees stroom) te koppelen in de hoop dat je toestel eindelijk reageert. Dit is een veel voorkomende fout en brengt je iPhone nog verder in de problemen omdat je zo stroom door je toestel laat gaan. Water en electriciteit is natuurlijk geen vriendschappelijke match.

Het beste is om niet te proberen het toestel in te schakelen maar hem zo snel mogelijk naar ons te brengen voor de waterschade behandeling. Bel of whatsapp dan met 06 28845051 of stuur een email naar info@iphonereparatieuithoorn.nl.  

Wij demonteren dan je iPhone en reinigen alle onderdelen grondig met isopropanol en een ultrasone cleanermachine. Mochten er ook andere onderdelen beschadigd zijn geraakt zoals de accu of het scherm, dan ontvang je hiervoor een aparte prijsopgave.

Wat al heel veel is, en nog steeds wordt aangeraden als redmiddel voor je natte iPhone, is om je iPhone na watercontact in een bak met rijst te leggen in de hoop dat de rijst het water uit je iPhone wegzuigt met haar waterabsorberende eigenschappen.

Wij hopen echter dat je jouw iPhone meer nazorg gunt dan deze rijstprocedure omdat de rijst niet het water uit de binnenzijde van je iPhone absorbeert zoals je op voorhand misschien zou denken. In plaats daarvan maken de rijstkorrels alleen contact met de buitenkant van je toestel en dus niet binnenin, daar waar het water de iPhone het hardste raakt.

Ook kan de rijst nooit het waterresidu en corrosie, die op je moederbord ontstaat nadat het in contact met water is gekomen, verwijderen. en het moederbord zal altijd corroderen van water of vloeistoffen omdat het uit metalen bestaat.

 #Uithoorn-#Telefoon stuk-#iphone repareren Uithoorn-#scherm vervangen Uithoorn- #Telefoon maken Uithoorn-#wie maakt mijn iphone-#Display stuk Uithoorn-#Glas vervangen-#glasplaatje vervangen #accu vervangen Uithoorn-#nieuwe accu Uithoorn-#batterij snel leeg-#accu snel leeg#-iPhone valt uit Uithoorn- #wat kost een nieuw scherm-*hoeveel kost een scherm in Uithoorn-#Hoeveel kost een batterij vervangen Uithoorn- #toestel gevallen Uithoorn-#telefoon doet niets meer-#reparatie met originele onderdelen Uithoorn.
iphone.XS.MAX.iRU.jpg

Toe aan een refurbished toestel? Ze zijn weer bij ons verkrijgbaar!!!

Gebruik de Chatfunctie onderin het scherm,

of stuur een Whatsapp bericht naar 06 2884 5051 voor meer info.

Stel ons een vraag;

Bedankt! Bericht verzonden.